ArturBútor

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Megrendelés

  • A honlapon található árral ellátott termékek online módon is megvásárolhatók.

Az ár mellett lévó kosár szolgál az online vásárlás lebonyolítására.Ráklikkelve egy online vásárlói felületre kalózol minket az oldal ahol módosítható az adott etrmékből vásárolni kívánt mennyiség valamint törölhető a már kosárban lévő termékek bármelyike.
A vásárláshoz továbblép gombra kattintva jutunk el ahol szükséges megadni pár alapvető információt a biztonságos rendeléshez.
A rendelés végbemenetelekor mind az ügyfél és az eladó kap egy emailt a vásárolni kívánt termékekről egy vásárlói azonosítóval ellátva ami biztosítja a pontos megrendelést.
Amenyiben a levél nem érkezett meg próbálják meg felvenni a kapcsolatot velünk telefonon vayg emailban ellenkező esetben  a megrendelés jól sikerült és helytálló.

  • A rendelését egy lentebb található megrendelő lap segítségével is véghez viheti. Nincs más dolga mint letölteni, a megfelelő adatokkal kitöltve pedig elküldeni az email címünkre.

A megrendelőlap elküldése után számított  48 órán belül keresni fogjuk a visszaigazolásért.

A katalógusban árral el nem látott termékek online módon nem megvásárolhatók.
Személyreszabottan egyéni megrendelés esetén  készítjük az elvárásoknak és az ön elképzelésinek megfelelően.
Információkért és egyéni árajánlatért a Kapcsolatok fül alatt feltüntetett email címre valamint további elérhetőségeinken sziveskedjenek felvenni velünk a kapcsolatot.


Megrendelő lap:

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz